Home Hornträff - ungdomar
PDF Skriv ut Skicka sidan

Hornträff i Lund 24 mars


Den 24 mars är du välkommen till årets Hornträff i Lund. Som vanligt håller vi till på Kulturskolan. Barn och ungdomar som spelar horn är välkomna. Alla från nybörjarnivå till nästanproffsnivå har sin grupp att spela med. Vi fyller dagen med bl a hornspel, fika, konserter och annat kul.


Dagen börjar med incheckning klockan 08:30. Under förmiddagen spelar vi ensemble som indelas efter ålder och erfarenhet. Som vanligt leds ensemblerna av vana hornister och pedagoger. Efter lunch åker vi gemensamt in till MalmöLive för att lyssna på Radek Baborák, hornist och världsstjärna som råkar befinna sig i Malmö just den helgen. Efter konserten åker vi tillbaka till Lund och har några aktiviteter till. Detta avrundas ungefär 18:30. 19:00 börjar jubileumsmiddagen där vi hoppasatt de flesta är med. Festen är barntillåten och kommer att innehålla mat, underhållning, skratt och gemenskap. Vi hoppas att hornensemblen Öresound ska komma. Gruppen består av tolv professionella hornister med bas i Öresundsregionen.


Pris för hela dagen är 565:- Då ingår lunch, fika, transport till och från MalmöLive, konsertbiljett för en ungdom, jubileumsmiddagen på kvällen, samt medlemskap i Svenska Hornsällskapet 2018. Om man inte vill vara med på middagen kostar det 390:- Vill man som anhörig också vara med så kostar det 150:- att gå på konserten i Malmö, och 175:- för middagen. Anhöriga måste också anmäla sig.


Följ länken nedan och anmäl dig SENAST SÖNDAG 4 MARS (Detta för att vi skall kunna göra bra gruppindelningar mm., men det går att efteranmäla sig även efter detta datum).


https://goo.gl/forms/DG97tfknmPwF96Ni1


Avgiften betalas lättast in med Swish till 0732-015336. Fungerar inte det, kan ni höra av er till mej: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , så löser vi det på annat sätt.

 

Ladda ner en PDF med info här!

 
 

Nytt på sidan

2018-08-10

Kalendern uppdaterad

fr 5 okt kl 12:15
Markus Maskuniitty
sö 7 okt kl 18:00
Stefan Dohr
to 18 okt kl 19:00
Annamia Larsson
fr 19 okt kl 19:00
Annamia Larsson