Så har vi nu haft vår årsmöteshelg i Gävle. Vad härligt det var och så roligt att vi blev så många. Vi blev totalt 84 personer varav runt 70 spelade horn och resten var stödjande, supportande och medhjälpande föräldrar.

I galleria nian fick vi spela under två stora hjärtan och det är väl så det känns med gemenskapen i hornsällskapet. Det är generöst, varmt och hjärtligt.

Hela helgen var fantastiskt rolig och ett stort tack till alla hornister som kom och spelade, alla föräldrar som stöttade och hjälpte till med mat och logistik, våra fina lärare och inspiratörer, Petter Carlsson och Kristoffer Öberg samt Ib som berättade om

Wilhelm och sin egen hornkarriär och hornspelet i Sverige. Tänk att Ib har spelat i Kungliga Filharmonikerna i 46 år.

Ett stort grattis till årets Wilhelm Lanzky-Otto stipendiat Annamia Larsson samt vinnande kvartetten i mellanklassen från Linköping samt Ackis i Stockholm som ohotade tog hem segern i högskoleklassen.

Vi sänder också ett hjärtligt tack till Kulturskolan och Svenska kyrkan i Gävle som så generöst lånade ut sina jättefina lokaler för våra musikaktiviteter, Tacoskväll samt övernattning med frukost. Ett stort och hjärtligt tack till alla!

Efter tre år tackar vi i styrelsen i Norrland i och med detta för oss och lämnar med varm hand över till den nya styrelsen i Skåne med Thomas Ekman vid rodret. Mer information om nya styrelsen och information om vad som behandlades på själva årsmötet kommer snart på hemsidan och i en e-postlåda nära dig!

Till sist vill vi sända ett särskilt tack till Älvsby Folkhögskola i vilkas regi vi fått ordna denna kurshelg under alla tre år styrelsen funnits i Norrland. Tusen tack!

 

Här är några bilder från helgen: