Kära medlemmar,

corona ställer till det för många av kvartetterna som önskar delta i kvartett-tävlingen, och därför ändrar vi datumet för när kvartett-bidragen måste vara inlämnade. Det nya datumet är 21. maj, och vinnarna kommer att utses vid maj månads slut. På så sätt får vi med så många som möjligt så hela Sverige kan tävla tillsammans och lyssna och lära av varandra, så som vi brukar göra.

 För er som redan har era bidrag klara är det bara att skicka in. Ifall era videor inte kan ligga ute fram till slutet på maj på grund av GDPR så är det fint om ni berättar för oss hur länge er tillåtelse gäller. I så fall lägger vi ut dem i god tid så det finns möjlighet att se dem, och ser till att juryn uppmärksammar dem och tar dem med i bedömningen.  Har ni frågor om evenemanget kan dessa skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  (OBS! Detta är andra adresser än de som angavs i den ursprungliga informationen).

 

Det är dock endast datumen för kvartett-tävlingen som flyttas. Från och med 21. mars och 3 veckor framöver kommer det dagligen läggas ut länkar med mycket roligt för oss hornister att se och lyssna på. Så markera datumet i kalendern och checka in på våra kanaler och njut av intressanta, vackra och lärorika hornvideos -varje dag!